December 9, 2011

Peel off stickers

Peel off stickers aint my favorite decoration but lacking a red color for some stamp painting a few days and a crafting itch made me do these two Christmascards with Swedish "Christmasy" text and some peel off decoration. 

~~~
Peel off stickers är inte min favorit dekoration men eftersom jag saknade röd färg för stämpelmålning i ett par dagar och den kliade i pysselnerven så gjorde jag dessa två med lite julig text och peel off dekoration.

/CW

ps. Excuse the lightning reflecting on the small picture, was just to lazy to take a new one :P
~~~
ps. Ursäkta den speglade blixten på den lilla bilden, var bara för lat för att ta en ny

2 comments:

Nadja said...

Det blev ju bra ändå..Den röda..började jag nästan gråta när jag läste..vet inte vad det är med den låten..Jag blir så glad så att jag blir ledsen..Kan vara för att jag alltid förknippat julen med något bra. Den enda högtiden då min mamma och pappa var nyktra. och enda dagen med för den delen..Blev mycket festande för deras del.. =( Men nu ska jag inte tänka på det..Du är jätte duktig..och den där nerven känner jag igen =) Jobbigt att inte ha grejer som man behöver..Du får helt enkelt bunkra upp =)..Kram till dig och familjen.

CW said...

Tack Nadja, förstår att julen har speciella känslor för dig då :)

Jag fick som tur var mer färg pennor av Fredriks mamma så nu är jag i full gång med stämpelmålning hemma igen, snart är det ju slut på tid för alla julkort :S

Kramar till er också :)