May 30, 2011

Lyxig pannacotta


Jag har använt gelesocker multi, receptet hittar ni här, smaksatt med vaniljsocker, fast en tsk mer än receptet anger.

Stjärnan är vanlig Marabou mjölkchoklad som smälts och sen hällts i pepparkaksformar, efter stelning så har jag pudrat med kakao.

Men lite lirkning fick jag ur pannakottorna ur formarna (använd folie), pudrade på lite kakao, garnera med stjärna och lite frukt/bär.

Kan varieras i det oändliga, pannakottan kan smaksättas nästan hur som helst, kaffe, citrus, choklad, bär, kokos. Den kan också garneras nästan hur som helst, alla bär, frukter, godis, nötter strössel, florsocker, endast fantasin sätter gränserna.

Och det behöver ju inte bara vara en efterrätt, varför inte spenat pannakotta med räk och äggtopping. :)

/CW

3 comments:

Anonymous said...

superhäftig blog!följer!:D

Carola said...

Åh de där ser grymt gott ut och himmla sött med stjärnan :D

Anonymous said...

Aha! Nu förstår jag varför min son blivit så stor...:D